OTC | Art
496
page,page-id-496,page-child,parent-pageid-489,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.0.2,vc_responsive

Art

art-bild_saknas

FEmelie Sophie Ahlström 

Jobbar främst med blyerts, den enkla stiftpennan på papper med olika lager där realism slås ihop med något abstrakt i skuggningarna.

– Som ung tjej finner jag en stark röst genom min konst, min bakgrund. Jag har ett starkt behov att föra fram frågor och problem som jag anser som viktig och som tystas ner i dagens samhälle när det kommer till offer inom medberoende.

art-bild_saknas

Alexander Creutz.  

Studerar tredje året på Umeå konsthögskola. Han är aktuell för flera utställningar runt om i Sverige i vår bland annat Liljevalchs vårsalong och Moving Art Project.

art-bild_saknas

Emma Bjelke.

Jag har gått tre år på Örebro Konstskola och jobbar numera extra som lärare i teckning och måleri.

2015 var jag med och grundade Konstföreningen Bunkern, som bland annat driver Galleri Lux och jobbar för att genomföra en streetartfestival i Örebro sommaren 2016.

Jag har alltid inspirerats och fascinerats av tatueringskonsten, både som hantverk och uttrycksform och ibland är det mycket tydligt även i mitt tecknande.


art-bild_saknas

Jens Haraldsson

Mitt skapande handlar mycket om att vara på väg någonstans. En resa mellan dåtid och framtid, glömda minnen och påhittade. De öppnar en länk till en plats bortom vardagen och bjuder in dig att ta del av den.

art-bild_saknas

Anya Blom.

Bless som kom från ingenstans sägs det och jag håller faktiskt med.

sommaren 2012 började karriären som gatukonstnär och jag satt nästan direkt igång och jobba med utsmyckningar efter min examen på Örebro Konstskola 2014. Idag frilansar jag som bla illustratör, projektledare i olika projekt, utsmyckningar inomhus & utomhus och medverkar i olika utställningar i Sverige. I år går jag även ut globalt med min klädkollektion (Global Artist Project) som är ett samarbete med 47Brand och som lanseras i London, NYC & L.A 2016.

mac

Martin Nordell

Född och uppvuxen i Örebro. Har alltid gillat att teckna och måla.
När jag växte upp fick jag en särskild förkärlek till bokstäver, så 1990 började jag måla graffiti med sprayburkar och nu 26 år senare känner jag fortfarande att det är lika utvecklande och jag målar fortfarande aktivt.
År 2006 började jag Bild och Form på kävesta folkhögskola och sökte året därpå in på andra året på fri konst på Örebro konstskola. fick även efter avslutad utbildning Örebro konstskolas 3dje års stipendium 2008-2009.
Sedan 2010 är jag verksam i Stockholm där jag har haft ett antal soloutställningar och även deltagit i några grupputställningar.


art-bild_saknas

Chrille

Min stora passion i livet är hip hop. Då menar jag kulturen med de fyra elementen i. Jag har sysslat med alla fyra element i olika former, men är fäst hårdast i det allra första elementet, graffiti.
Jag började med graffiti tidigt på högstadiet och gjorde massa skisser dag in och dag ut. Pga att jag alltid har hållit på och kladdat och ritat så satte jag ribban för högt från början och ville lära mig Wildstyle. Det tog ett bra tag o behärska, och därför tog det ett bra tag innan jag gjorde ett namn för mig själv.
Det var inte förän Hillstreet, den lagliga graffiti väggen i Lindesberg öppnade, som jag gjorde min uppåt sving och började synas.
Idag gör jag först och främst 3D graffitis och mural målningar på diverse motiv.
Jag är även graffiti lärare och har hållit kurser och små seminarie om just graffiti, samt jobbar på projekt inom ämnet som jag hoppas skall få liv i en snar framtid.